תבלין אלבאבור לטיגון מהיר של כבש או עגל

תבלין אלבאבור לטיגון מהיר של כבש או עגל

תבלין לטיגון בשר כבש ובקר, משדרג את הטעמים של הבשר ומפנק את החך. התבלין מתאים לטיגון ומכיל פפריקה, קארי, הל, שום ועוד.
מחיר: 25.00
100 גר'
100% הפקה, טהורה, טבעית ואיכותית ללא קמח וחומרים משמרים.

תבלין אלבאבור לטיגון מהיר של כבש או עגל לפני רתיחה


בשר עגל ובשר כבש הם מהבשרים הנפוצים ביותר במטבח הערבי בכלל ובמטבח הנצרתי בפרט, והם מרכיבים רבות מהמנות הנצרכות במטבחים אלה. אחת השיטות השכיחות ביותר במטבח הנצרתי להכנת בשר היא טיגונו בשכבה של שמן, בחום גבוה, לפני תחילת הבישול, תהליך המאפשר להפיג ריחות רעים מהבשר, וליהנות, בסיומו של תהליך ההכנה, מבשר עסיסי וממנה משביעה, מגוונת ומעניינת.
אבל כדי שכל זה אכן יתממש, יש להוסיף לתהליך הטיגון תבלינים ערבים לחך עם טעם חזק.



פזרו תערובת של אלבאבור על הבשר לאחר פריסתו


אלבאבור מציעה לכם תערובת תבלינים איכותית לתבלון הבשר לטיגון לפני הרתיחה, המשביחה את המנה והמעניקה לה טעם מענג. את תערובת התבלינים של אלבאבור, המכילה פפריקה, קארי, הל, שום ועוד, יש לפזר על הבשר לאחר שהוא נפרס, ואז לטגנו בשמן חם לרבע שעה, משני הצדדים, עד שצבעו יהפוך זהבהב. תערובת התבלינים נותנת לבשר טעם טוב, ומפחיתה את כמות הריחות הלא טובים שלו.

 

אלבאבור מציעה פתרונות תבלון לכל צורות הכנת הבשר שלכם

 

חשוב להדגיש, כי, כאמור, תערובת התבלינים הנידונה מתאימה לטיגון בשר כהכנה לקראת בישול (ולא לבשר העובר טיגון המיועד למאכל). אם רוצים להביא את הבשר לבישול ברתיחה, יש להשתמש בתערובת אחרת של אלבאבור במילים אחרות, אם אתם מחפשים פתרונות תבלון הולמים באלבאבור, חשוב שתדעו בדיוק כיצד אתם מתכננים להכין את הבשר שלכם, כדי שתרכשו את התבלינים המתאימים ביותר לצרכים.

 

חזרה לדף הראשי

עוד מוצרים שאולי יעניינו אותך