תבלין אלבאבור לבישול בשר כבש או בשר בקר

תבלין אלבאבור לבישול בשר כבש או בשר בקר

תבלין לבישול בשר כבש או בקר. התבלין מתאים לצלי ובישול ארוך. מכיל פלפל, הל, דפנה, ועוד. 100% הפקה, טהורה, טבעית ואיכותית ללא קמח וחומרים משמרים.
מחיר: 25.00
100 גר'
100% הפקה, טהורה, טבעית ואיכותית ללא קמח וחומרים משמרים.
ישנן שתי שיטות מקובלות להכנת בשר, שכל חובבי הבשר מכירם היטב. הראשונה היא טיגון של כרבע שעה, והעברה של הבשר לרתיחה, והשנייה היא בישול הבשר במים ללא טיגון. שתי הדרכים הללו משולבות כדרך קבע במטבח הנצרתי, שבשר הוא חלק בלתי נפרד ממנו. 


מאחר שמנת בשר שלא תובלה כהלכה היא קצת כמו לשתות קפה נטול קפאין, הרי שכצעד ראשון, לפני הכנת ארוחה בשרית, יש להצטייד בתבלינים המתאימים.


כל מה שצריך לדעת על תערובת אלבאבור לבישול בשר כבש או בשר בקר

 
היות שאחת ממטרותיה של אלבאבור היא, מצד אחד, להוות מראה לפעילות המתנהלת במטבח הנצרתי, ומצד שני, להפיץ את נפלאותיו של מטבח זה לכל דיכפין, הרי שאלבאבור היא המקום לקנות בו תבלינים לבישול בשר כבש או בשר בקר. התבלינים של אלבאבור הם איכותיים, מיוצרים במקצועיות ועם כל הנשמה, והם יעשירו כל מנה ויכניסו אליה ניחוח אותנטי ו"צבע" של המטבח הנצרתי המקומי.

באלבאבור תוכלו למצוא שני סוגי תערובות תבלינים לבישול כבש או בקר: אחת המיועדת לטיגון מהיר של הבשר לקראת בישולו, והשנייה להרתחת הבשר במסגרת בישולו ללא טיגון. 
התבלין של אלבאבור לבישול הבשר הוא תערובת המכילה עלי דפנה, פלפל, בצל, הל ותבלינים נוספים, וכדי להפיק ממנה את המירב יש להשתמש בה בחוכמה.


כך תשתמשו בצורה נכונה בתערובת אלבאבור לבישול הבשר שלכם


את התערובת לא מוסיפים בשעה הראשונה של הבישול, אלא רק לאחר הרתיחה המלאה, כאשר ניתן להבחין בקצף עכור שנוצר על פני המים. יש להוריד את הקצף בתחילה, ורק אז להוסיף את התערובת. בחצי השעה האחרונה של הבישול ניתן להוסיף מלח, שכן הוספתו לסיר לפני כן יכולה לעכב את מעבר המים אל תוך הבשר, ובכך להאריך את משך זמן הבישול.



לאחר שהבשר בושל והוא מוכן לאכילה, מסננים את המים בהם בושל הבשר, וניתן לעשות בהם שימוש למטרות אחרות. במטבח הנצרתי נהוג לנצל את המים הללו כבסיס למרק ולבישול של אורז או פריקי.

 

חזרה לדף הראשי

עוד מוצרים שאולי יעניינו אותך