על השולחן עמדה צלחת מלאה בסוכריות שקדים "דראג'ייה", סוכריות חומוס ,ממתקים ושוקולדים. זה הממתק לאורחים שבאים לברך ביום החג וקראו לזה "בוסטרינה". היה מקובל ללכת לביקורים אצל שכנים וחברים, ובכל בית לטעום ממה שיש בצלחת הבוסטרינה.
הילדים מתלבשים יפה והולכים בקבוצה לכנסיית הסיליזיאן הקרובה לבית הדודים שלי כדי להתפלל, האימהות והדודות לא נחות לרגע,עסוקות בהכנות לארוחת הצהריים של החג שהיא ארוחה עשירה מאד, בד"כ ממולאים. ארוחה שבנויה משלושת המרכיבים הקלאסיים של נצרת: בשר, אורז ויוגורט.
והנה התפריט: