אורז עם פירות יבשים ופיצוחים

מצרכים:
• 15 גר חמאה
• 2 כוסות אורז לבן מבושל לפי המתכון הבסיסי להכנת אורז לבן (מס 1).
• 50 גרם  משמשים מיובשים חתוכים לקוביות.
• 50 גרם  חמוציות מיובשות ללא סוכר.
• 50 גרם  צימוקים קטנים לבנים.
• 50 גרם  פאפאייה חתוכה לקוביות.
• 50 גרם שקדים מולבנים (חצאים)  קלויים או מטוגנים קלות במחבת.
• 50 גרם שקדים מולבנים (גפרורים) קלויים או מטוגנים.
• 50 גרם צנוברים קלויים או מטוגנים.
• 50 גרם קשיו קלויים או מטוגנים.

אופן ההכנה:
• להמיס 15 גר חמאה במחבת, על אש נמוכה.
• להוסיף את כל הפירות היבשים, ולטגן  תוך כדי ערבוב כ5-7 דקות.
• להניח אורז על גבי צלחת ולפזר את הפירות היבשים מעליו, ומעליהם את כל האגוזים הפיצוחים.

להורדת PDF של המתכון לחץ כאן