יוגורט מבושל בתבליני אלבאבור

מצרכים:
6 כוסות  יוגורט.
1/3 כוס קמח לבן.
1 כפית גדושה  מלח.
2 כוסות מים.

אופן ההכנה:
מסננים את היוגורט במסננת רשת דקה לתוך סיר.
מוסיפים ליוגורט את הקמח ומערבבים היטב למניעת היווצרות גושים.
מוסיפים 2 כוסות מי ברז ליוגורט.
מחממים על אש בינונית עד לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מוסיפים את התבלין ואת המלח ומערבבים עוד כ5 דקות רתיחה.
יוגורט מבושל הוא מאכל חשוב במטבח הנצרתי ובדרך בכלל מלווה תבשילי  אורז ובשר.