שייח אלמחשי (מלך הממולאים): קישוא ממולא

מצרכים:
35 - 40 קישואים קטנים.
שמן צמחי
חופן צנוברים מטוגנים קלות במחבת.

אופן ההכנה :
• רוחצים את הקישואים וחותכים את קצוותיהם.
• מורחים את הקישואים בשמן ומסדרים בתבנית.
• אופים בתנור על חום של 180 מעלות. הופכים מדי פעם.
• אחרי כשעה, כשהקישואים אפויים מכל הצדדים מוציאים מן התנור.
• מצננים, וחוצים את הקישואים לאורך בעדינות בעזרת סכין. משאירים את הקצוות מחוברים, ליצירת "סירות" . 
• ממלאים כל קישוא בבשר טחון מטוגן.
• מסדרים את הקישואים בצפיפות בתבנית שניתן לבשל איתהעל הכריים, וזורים את הצנוברים . 
• מטפטפים טיפה מים על הקישואים, שלא יתייבשו, ומבשלים על אש בינונית כעשר דקות. 
• מוזגים את היוגורט על הקישואים ומבשלים בעדינות עוד כחמש דקות. 

הקישואים מוכנים להגשה. מגישים אותם עם אורז לבן, או אורז לבן עם בשר טחון וצנוברים.