שרימפס מטוגן עם רוטב שום

מצרכים:
800 גרם שרימפס 
8-10 שיני שום כתוש.
2 כפיות תבלין אלבאבור לשרימפס.
1 כפית מלח.
100 גרם חמאה. 
3 כפות קמח לבן.
2 כוסות מים חמים.
מיץ מלימון אחד.

אופן ההכנה:
מטגנים את השרימפס במחבת כעשר דקות עם טיפה חמאה.
בסיר אחר ממיסים את שארית החמאה.
מטגנים בחמאה את השום הכתוש עד שמזהיב.
מוסיפים לחמאה ולשום את הקמח ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים מים בהדרגה ובוחשים כל הזמן כדי שלא יהיו גושים.
מוסיפים את מיץ הלימון לרוטב וממליחים. 
מוסיפים את תבלין אלבאבור לשרימפס.
הרוטב צריך להיות סמיך וקרמי.
כשהרוטב מוכן מוסיפים לסיר את השרימפס.
משאירים על האש כעשר דקות נוספות.  
מוזגים לצלחת הגשה ומקשטים בחתיכות לימון ועלים ירוקים.

להורדת PDF של המתכון לחץ כאן