בשר טחון מטוגן

מצרכים:
1/2 קג עגל טחון דק
1/2 קג כבש טחון דק
1/4 כוס שמן צמחי
2 כפיות שטוחות תבלין אלבאבור לטיגון בשר טחון.
1 כפית גדושה מלח.

אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב מתמיד במשך רבע שעה.
יש להנמיך את האש ככל שהבשר ישנה את צבעו.
מוסיפים את התבלינים ואת המלח ומערבבים.
ממשיכים לבשל  כ20 דקות נוספות על אש נמוכה תוך ערבוב.
הבשר מוכן
הבשר המטוגן בתבליני אלבאבור מתאים לשים על חומוס וגם על אורז מבושל ואפשר להכניס אותו 
בהרבה מאכלים נצרתיים.

להורדת המתכון בPDF לחץ כאן